Skip to content

Type hout

Soort hout

Rookhout vanaf €3,50
Gratis verzonden v.a. €75
1-2 werkdagen levertijd

Reviews

Rookplanken BBQ

Top kwaliteit rookhout

Top kwaliteit rookhout. Speciaal voor levensmiddelen.

Euro's goedkoper

Hetzelfde rookhout als andere aanbieders. Euro’s goedkoper.

Niet goed, geld terug

Ondanks de prijs én kwaliteit niet tevreden? Geld terug!

Rookplanken online kopen

Met deze rookplank van cedar of cederhout creëer je binnen een handomdraai je eigen topgerecht. Leg je stuk vlees of vis op de rookplank en plaats deze op de BBQ. De krachtige maar zoete aroma’s van de rookplank zullen zorgen voor een heerlijke smaak aan je gerecht. De rookplank is zowel te gebruiken voor vis als voor vlees. Nu met aantrekkelijke korting bij bestelling van meerdere planken!

Cederhouten plank bbq

Net zoals de andere manieren om te roken is ook roken door middel van een rookplank van oudsher een traditionele manier om de houdbaarheid van een product te verlengen. Nu gebruiken we de rookplanken vooral om een heerlijke smaak te geven aan verschillende producten tijdens het bereidingsproces. Waar men denkt dat er vooral vis op de rookplanken moet, kan er ook uitstekend vlees, gevogelte of wild mee bereid worden. Of je nou zalm of kabeljauwfilet wilt roken, of eendenborst of een mooi stuk entrecote, een rookplank is hiervoor perfect!

Rookplank BBQ

Je kunt zelfs de rookplank meerdere malen gebruiken. Let wel op dat je de rookplank dan niet direct op het vuur legt. Bij indirecte verhitting van de rookplank zal de rookplank zeker nog een keer extra mee kunnen naar de volgende BBQ sessie.

Profiteer bij Goedkoop-Rookhout.be van standaard scherpe prijzen, met een fraaie korting als je meerdere rookplanken besteld. Bekijk onze rookhouttabel om te checken of de soort rookplank kan worden gebruikt bij jouw product. Bekijk ook eens al ons rookhout.

De waardering van goedkoop-rookhout.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 296 reviews.